| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Anketa: Fyzické tresty ve rodině

Jasný ,ale proč je pro tebe tak hrozný problém pochopit,že ta maminka třeba opravdu zkoušela toho hodně a prostě ji jednou došla trpělivost.Proč je tak strašný hřích ,když rodič ukáže před dítětem ,že je jenom člověk a jakožto takoví může dělat chyby.Já se přiznám ,že jsem svému synovi vlepila facku ,když měl necelých patnáct ,neboť jsem prostě nezvládla situaci.Nejdřív syn prásk dveřmi ,ale asi za dva dny se mě přišel omluvit,že neměl právo mě dostat do situace ,do které mě dostal od té doby jsem na něm pozorovala velký pokrok v naší komunikaci, už se mnou nesoupeřil.Myslím si ,že můj syn pochopil,že jsem taky jenom člověk ,který dělá chyby.Svého syna se nesnažím přesvědčovat o svých názorech jenom prostě chci ,aby než něco provede trochu přemýšlel a myslím si ,že ta facka mu pomohla neboť přestali i problémy ve škole.Nemyslím si ,že by se mě od té doby začal bát nebo že by měl pocit ,že nesmí doma promluvit oba jsme se shodli na tom ,že to byla výjimka a že se to stalo jen proto,že už jsem nevěděla kudy kam a explodovala.Oba jsme si slíbily, že už se do téhle situace pokusíme toho druhého nedostat a myslím si že se nám to daří.Všechny bych opravdu neházela do jednoho pytle a opravdu si myslím že ta maminka ,která měla problémy s dítětem na silnici si to od tebe nezaslouží.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.