Ahoj. Díky za to, co jsi napsala. Je to krásné. Přeji Ti všechno nejlepší a hodně Štěstí a Lásky. Uvítal bych, kdyby chtěla i moje partnerka rodit doma. To rozhodnutí ale není na mně, a tak uvidím jak se to vyvine. Někdy mě děsí, co slyším o doktorech a jejich činnostech. Snad začnou i oni myslet srdcem a změní některé své aktivity tak, aby sloužili více lidem než sobě. Každopádně ještě jednou díky za krásné a láskyplné čtení mamimko:-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.