Muzu se pripojit s otazkou? Ja satkovat chtela, ale nejdriv jsem nemohla skoro chodit a pak mel maly pavlikovy trminky na kycle, ktere tlacily mne i jeho (v babyvaku ho tolik netlacily, ten jsem celkem pouzivala do 4 mes., pak uz tam byt nechtel). Mate zkusenosti s nosenim deti s trminky? Existuje nejaky uvaz, ktery se da tak snadno predat i s ditetem tatinkovi jako babyvak? (super vyhoda) Taky jsem mela pocit, ze jsem na ten satek i vak nak mala, ze bud mam dite na krku nebo nemuzu poradne chodit (nemam ani 160cm) - delala jsem neco spatne? Chci se poucit na druhe mimi. Diky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.