Hanko, zcela sobecky, co se dvojky narodily. prostě to jinak nešlo, odpadla bych. kromě dvojek jsme totiž ještě měli 2letou dceru, takže v době kdy kluci spali jsem se věnovala jí. je ale pravda že 100% musel zafungovat manžel, bez toho by to nešlo. a je taky pravda, že jsem prostě soustu věcí první půlrok neřešila a neřeším dodnes (je jim 1,5roku), jako umytá okna... jediné na co dbám fakt hodně je vydrbané wc a koupelna a vysávání - nesnáším špinavou koupelnu a drobky na podlaze. kluky jsem plně kojila do 7.měs, takže první půlrok jsem nedělala nic jiného než kojení, přebalování, hraní si s dcerou. když měl manžel volno v práci, tak jsem zcela sobecky prospala celé dopol, a dělám to tak dodnes, tak 1x týdně mě manžel nechá spát do 12hod.
ad volné večery - zavedli jsme pravidlo, že do 20hod jsou všechny děti v posteli, to dodržujeme, a děti to i samy vyžadujou. vyjímečně se zpozdíme, ale to je třeba když jsou nemocné... jak přijde večer, umyju jen nádobí, příp vysaju, a padám k tv nebo odpočívám jinak.
Předchozí