Dobrý odpovídám na tento dotaz a jsem ráda, že se můžu o poznatky podělit. Tento kočárek jsem koupila dceři při narození prvního dítěte. Je mi líto, že Vám nepodám informace, které očekáváte. S tímto výrobkem jsme byli velice nespokojeni. Podvozek je jen napodobenina Mutsy / mutsy je odlehčené /, tento má kovovou konstrukci, tudíž je poměrně dost těžký. Korbička vypadá dostatečně prostorná, ale zdání klame, je poměrně úzký. Totéž platí i u sporťáku i autosedačky, která byla v kompletu. jediné plus jsme zaznamenali v aretaci kol, dobře se s ním manipuluje při jízdě. Nejsme absolutně spokojeni a dokonce si dcera radši koupila jiný sportovní kočárek. Nashledanou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.