Ano, ale já jsem umírněná (i když přesvědčená), takže jsou mi všechny militatní odpůrkyně čehokoliv k smíchu. Většinou je neschopnost naslouchat argumentům projevem nedostatku kritického rozumu a samostatného úsudku.
Tuhle jsem nekritický souhlas s doktory přirovnala k absurdní situaci, kdy by občanky ČR nekriticky vzhlížely k politikům a souhlasily s nimi ve všem, co dělají. Směšné, co? Ale je to srovnatelné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.