Já to nikdy netvrdila, pouze jsem se ptala, proč na této diskuzi někteří píšou, že je porod doma bezpečnější. A když půjdeme do detailu. Ročně v porodnici zemře 0,4 % miminek (kde jsou započítané především předčasné porody (např. 25. týden a výš), pak postižení neslučitelné se životem atd.), čili domácích porodů by muselo být v ČR min. 1500, aby byly stejně bezpečné jako v porodnici, a to se mi nezdá. A normální domácí porod se dělá u donošených dětí atd., takže z tohoto výpočtu mi přijde porod v porodnici bezpečnější než doma. Toť můj názor.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.