Rodinu čtu velice ráda a dlouho. Zajímají mě jak články tak diskuze. Ale upřímně posledního půl roku když si přečtu článek o porodu a uvidím příspěvky od Vás cizinko 1 tak to ani nečtu. Po dlouhé době sem si diskuzi přečetla a musím říct, že naposled. Ale už mi to nedalo a ráda bych vám napsala, tomuto tématu velice škodíte. Velice mi vadí vaše arogance při prezentaci vašich znalostí. Zřejmě toho víte hodně a máte přečteny všechny výzkumy. Nikoho samozřejmě k ničemu nenutíte, ať už vaše příspěvky číst nebo se podle Vašich rad řídit. Ale pokud s Vámi někdo otevřeně nesouhlasí Vy ho začnete vždy urážet. (nechtějte po mě důkazy, kdo dlouhodobě čte diskuze ví o čem píšu) Děláte tomuto tématu naprosto medvědí službu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.