Je mi líto, pokud jsem se nějak dotkla tvé špatné zkušenosti.....odbornou pomoc oplátkou za facku bych nabídla např. paní matrikářce, která mě před 11 lety suše sdělila, ať se nestydím dát dítě k adopci, že je to běžné, že tam má x případů denně
. Usoudila z toho, že jsem nebyla vdaná a měli jsme trošku chaos neboli totální bordel v papírech, že jsem sama a bude lepší, když jí to dítě hned předám a z porodnice vypadnu sama. předesílám, že mi bylo 27 let, tedy žádná mladice a jednalo se o první radsotně očekávanou dcerku....Ale to sem nepatří.
Samozřejmě je mi moc líto, co se stalo a vůbec si nechci představovat, co se jim musí honit hlavou a jaký smutek musí zažívat.
Netvrdím ani, že to bylo způsobeno porodem doma, v nemocnici, na mezi či v taxíku. je mi celkem jedno, kde kdo rodí, protože je to rozhodnutí toho daného člověka. já mám jasně stanovené priority a osvědčilo se mi spoléhat na doktory, proto bych asi odrazovala od porodu doma svou sestru, kamarádku ...atd. Ale volba je jen jejich.