Milá Ráchel, k Jehovistům nepatřím. Vámi doporučovanou literaturu si číst nebudu, protože tuším (a k tomu ani nepotřebuju nadprůměrné IQ), že bude zpracována zase k obrazu někoho. Snažím se jen používat selský rozum. A mám dvě otázky: * Proč, když odhadem 90% rodí v porodnici a asi 10% doma, je v této diskuzi poměr úplně opačný? * Proč tu vehemenci, kterou vkládáte do diskuzí podobných této, raději nevložíte dejme tomu do založení nějakého sružení, které by se zasadilo o to, aby každá žena rodící doma měla k dispozici opravdu rychlou (do 10 min) pomoc? Tzv sanitku za rohem. To jsem zvědavá, co mi odpovíte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.