Zdravím všechny těhulky, kašlete na stres v práci a na všechny kteří by Vás mohli štvát. Užijte si těhotenství v pohodě a myslete na to malé, které nosíte pod srdcem. Mi se to sice lehce říká, protože mám skvělého manžela, který se mnou těhotenství prožívá a hodně se zajímá. Opravdu taková podpora pomáhá. Co můžu doporučit je plavání a cvičení (koupila jsem si cvičení pro těhulky od Hanky Kynychové). Výborně se cítím i po fyzické stránce a taky jsem zatím přibrala 2 kg. Tak se držte, ještě nás čeká dlouhé čekání, než na nás ten drobeček vykoukne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.