Tak k tomu Holandsku. Porod doma je jedine co tu hradi pojistovna a vetsinou jsou k tomu vlastne matky donuceny i kdyz chteji rodit v nemocnici,jelikoz se o prevozu do nemocnice rozhoduje az uz se skoro rodi a casto uz proste neni cas do nemocnice dojet.A sanitka za rohem vubec neceka.Doprava je vlastnim autem,nebo v aute porodni asistentky.Uzasny zazitek je take pouze vysetreni pohmatem behem celeho tehotenstvi(sahaji vam na bricho),kdy vam presne reknou jak dite lezi.Zaplatila jsem si radsi ultrazvuk ktery mi potvrdil ze dite lezi v uplne jine poloze.Ale oni neprestali tvrdit ze je uplne jinak obracene. Fakt se divim ze jsem to tu cele prezila i miminko a ze tu neni vysoka umrtnost pri techto porodech.Tot ma zkusenost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.