Přidat odpověď
Peti,já mám jít od červa do kožní ambulace u nás v Uničově.Je to tam super,žádná dřina,krásný prostředí,hodná dr.Takže jsem moc ráda,prac.doba 5,5hod.děnně,peníze sice menší,ale jinak to nejde,do špitálu nemohu,směny a taková dřina+rodina,to nejde dohromady,a kdybych šla na půl úvazku,tak budu mít ještě méně,budu dojíždět a stejně směnovat,to já nemohu,potřebuji to tak,abych si kluky mohla vodit sama do školky,aby spali doma,když bude Petr pryč,ty dvě odpolední,kdy pro ně bude muset někdo jít,se dají v klídku pořeštit,buď táta,nebo babičky,jedna je už důchodě a moje mamka může každej čtvrtek.Jsem moc ráda,že mám tohle,ptž lepší bych tu nesehnala nikde a zvlášť v takovéto blbé době.Kdyby bylo nejhůře,vrátit se mohu vždy,ptž sester je málo pořád.Ty po druhém dítěti,to budeš muset také vyřešit,pokud máš práci vytěžující,ptž jedno a dvě někomu dávat a starat se o ně,je hodně velikej rozdíl.kdybych měla jedno,tak se skrz peníze do špitálu na chvilku vrátím a pokusila bych se hned těhotnět,ale mám to vyřešený:))
Předchozí