Mili,
je mi to moc líto:( Moje sestřenice také přišla o dítě, je to to nejhorší, co se člověku může v životě přihodit - přijít o dítě:(( Pracovala jsem léta na ARU a denně mi umírali lidé pod rukami - i maminky rodící doma. Byl to strašný stres takže buď jsem si musela zvyknout nebo odejít, po 2 letech jsem odešla ze zdravotnictví. Mé dvě kamarádky jsou porodní asistentky a o "připravených" porodech doma slyším dnes a denně (roztržené, krvácející maminky s rozjetým DICem, přidušené děti atd. atd.). Říkejte si co chcete, na porod se nemůžeš dobře připravit - můžou nastat komplikace z vteřiny na vteřinu, a ještě jsem neslyšela, že by porod.asistenka prováděla doma SC(sterilní prostředí, anesteziolog, nástroje atd atd). netvrdím, že nemůžete natrefit na "doktora Cvacha", to bohužel můžete vždy a všude. Tomuto se dá vhodně předejít tak, že se s porodníkem domluvíte předem, to už je dnes celkem běžné a pokud ne hledejte si vhodná zařízení dopředu - máte na to 9 měsíců. Zařízení, kde bude anesteziolog, sál, ARO, dětská JIP a příjemný personál...jde to.
Předchozí