Graine, rozumím. myslím že jsem pochopila proč cizinka mluví jak mluví. už dopol jsem napsala že si jejího úsilí při shromažďování relevantních info a prosazování možností volby porodu vážím, je jasné že dělá kus práce. ono možná problém je i ten, že tyhle diskuse berou maminky jako výměnu zkušeností, sbírají rady a porady a nečekají, že se dostanou do odborné diskuse o vhodnosti klystýru, a tady je samozřejmě pak na místě dát odkaz na doplnující info vč výzkumů. nechtěla jsem rozpoutat ostrou debatu, chtěla jsem jen zjistit proč cizinka mluví tak jak mluví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.