| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě aspoň trošku...aneb, když dítě nechce jíst

Ahoj, mám 9-ti měsíčního syna, přikrmuju od půl roku a kromě toho ještě kojím. S prvními příkrmy byl problém, ale když jsem mu začala dávat maso, začal krásně jíst všechno, co jsem mu nabídla. Myslela jsem si, že teď už máme vyhráno, ale spletla jsem se. Malý má váhu zatím v normálu, ale poslední 2 měsíce přibírá velmi málo, občas jeho váha dokonce klesne. Jí jenom sladké. To znamená slazené jogurty, ovoce, přesnídávky, piškoty, sušenky, kaše... Ale jakmile má jíst oběd - zeleninu a maso, z krmení se stává horor. Brečí dřív, než mu dám do pusy první sousto. Celé krmení křičí jak o život, všechno vyplivne, nebo sedí s plnou pusou a odmítá sousto polknout. Krmím ho už téměř vším, co jíme v rodině, kromě vybraných potravin nevhodných do 1 roku. Začala jsem mu to i trochu solit ale mám pocit, že solená jídla už odmítá úplně. S manželem se kvůli tomu strašně hádáme, on radí vyhladovět, ale já si myslím že to nebude tím, že by neměl hlad. Jenou na návštěvě, když zase po dlouhém boji z obědu nesnědl nic, hned jak jsem jídlo odnesla, všiml si, že dcera kamarádky jí přesnídávku a začal se rozčilovat, že chce taky. Daly jsme mu jogurt a ten zbouchal celý. Takže hlad měl. Ale zeleninka s masem mu prostě neleze. Nevím jak to mám udělat, aby snědl aspoň pár lžiček. Nedostanu do něho ani jednu. A nedávno se zjistilo, že má málo železa, takže bere třikrát denně železo a doktorka ze mě dělá neschopnou matku, která svému dítěti nedá ani maso, ve kterém je železo obsaženo. Jakobych se o to nesnažila. Nevíte, jaké jiné potraviny obsahují železo (kromě špenátu, který taky nejí)?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.