Já se s tím vstáváním taky chci vidět
Jsem založením sova, v noci budu kojit a vstávat k malému a rána budou šílená. Navíc coby dospělá trpím kinetózama, takže i krátké cesty jsou pro mě utrpení.
Platit budu ve školce samozřejmě pobyt celodenní - jak tam Sofča bude zůstávat, ještě nevím. Vzhledem k tomu, že peníze nebudu pobírat za ni, ale za mrňouse, by občasná celodenní docházka problém být neměla, nebo se naivně pletu?
Školku jsem pro ni chtěla proto, že mi přijde na kolektiv zralá a touží po hraní si s dětmi, má ráda nové lidi (třeba "teta" na cvičení je pro ni magnet jak hrom) - a pro sebe proto, že nemám hlídání a musí na veškeré lékařské prohlídky a vůbec všude se mnou, mrně bude časově náročné a ona by se musela víc přizpůsobovat atd. - no vždyť to znáte
. Jak to dlouho vydržíme, taky netuším...
Ad kočárky:
Gigo,
proč magor?
Máš velkou rodinu, hodně dětí vyžaduje prostě víc kočárků, určitě dostávaly zabrat.
S těmi korbičkami to taky vidím u letních dětí jako problém. Ale ne zas tak katastrofální - Sofču jsem taky měla brzy ve sporťáku, který nešel polohovat úplně do lehu, byl malounko nad - cca 160° místo 180° - ale mně to vyhovovalo kvůli strachu z ublinkávání. Páteři si, myslím, to tolik vadit nemohlo. Navíc v kočárku nebývala dlouho.