| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hanko koukam, ze jsem na tom podobne.

Mne ted prave taky syn chodi uz od zari do skolky, prvni mesic byl dost narocny ale pak si zvyknul a chodi do skolky rad a velmi mu ta skolka prospiva, uci se spousty novych veci atd. Taky mam skolku blizko (asi 200 metru od bytu), coz v Beroune nebude ani nahodou.
My bydlime ted taky v Praze, ale na 12, coz je na druhy strane Vltavy a teda manzel bude taky z Berouna jezdit do prace do Prahy, ale uplne jinam nez my ted bydlime, kdyby mel dovazet syna do skolky, kam ted chodi, tak by jezdil snad o 30 km vic a hlavne by ho nemel kdo odpoledne vyzvedavat, manzel pracuje az do vecera.

Vy se budete stehovat na Nabrezi, to taky stavi Harmonie ze jo? Tak mozna Vam to stehovani vyjde az na konec skolniho roku, protoze my se taky puvodne meli stehovat uz ted v lednu a stehovani bdue az tak v lete.

V Beroune jsem zatim s nikym ve skolce nemluvila, to budeme az pri zapisu, take se bojim, jak na nas budou reagovat jako na Prazaky. Ikdyz manzel je Slovak pochazejici z jeste mensiho mesta nez je Beroun. Ale verim, ze snad brzo mezi Berounaky zapadneme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.