Ahoj! U nás je to stejné. S námi v posteli spal syn od malinka do pěti let a taky není na žádné hračce závislý. Mám pocit, že ten pocit bezpečí jsme měli oba dva. Všichni okolo se nám divili, ale já byla strašně spokojená a klidná. Teď je synovi sedm a občas k ránu dokvačí. I když se strašně roztahuje, jsou to ta nejkrásnější rána co znám! A když občas nespí doma, spím prozměnu já s jeho oblíbeným plyšovým psem. Takže u nás jsem spíš závisláček já! :o))) Petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.