| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Lendul,
s tím porodním plánem to je fajn. Jsem rozhodnutá ho u sebe mít, informovat je ústně a slušně se zeptat, jestli ho chtějí i v písemné podobě. Nejsem "problémovka", jen mám tři přání, která by se v běžných porodnicích prosycených rutinou mohla jevit jako problém ~l~

Ad školička a vyžití vůbec:
Přijde mi, že naše městská část těch možností moc nenabízí. Nebo blbě hledám. ~d~ Kdyby tu tak byla aspoň herna typu Človíčkov... Místo, kde se děti vyřádí a matky můžou v klidu pokecat u nějaké dobroty. Zrovna o víkendu jsem v byla v DBK a byla jsem nemile překvapená. Podle mě je to nevyužitý potenciál. Málo místa (zlatý zrušený Eden), občerstvení katastrofální (2 pizzy, jedna horší než druhá), klíč od WC na vyžádání (když se mi udělá blbě, tak je po všem než si stihnu odemknout zámek, který je 10cm nad podlahou). Škoda, že nemám podnikatelského ducha - podle mě v době babyboomu mají podobná (leč lépe vedená) zařízení dost velkou šanci uspět.

Ad solná jeskyně:
kamarádka chodí s dětmi do té v Trojské a je spokojená. Já ji ještě nevyzkoušela. Ale asi to brzy udělám. Máme doma jen solné slůně, kterého si S. sem tam dýchne, k moři se hned tak nedostaneme a jeskyně je aspoň trochu nějaké řešení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.