| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je Lvice, tak jsem sem zabrousila. Taky jsem pametnik a s nostalgii vzpominam. Ja vyrustala v Dablicich ve ctverci. V zime vsude kluziste, v lete brouzdaliste s vodotryskama, v kazdem rohu ctverce piskoviste s prolezackama a houpackama, hriste s antukou na tenis kde jsme furt hrali vybiku. Kluci hravali fotbal. Pamatuji si na ty prebory s hlinenejma kulickama a sklinama. Na skolnim hristi se skakavalo do pisku, hazelo do dalky, behalo na rychlost a vytrvalost, to jsem teda nenavidela, ale zase ted je to vsechno zputsly a zarostly.
At si kazdej na komouse nadava, byl to hezky cas a je mi lito, ze moje deti tohle nepoznaji.
Ted ziju v Torontu a to je uplna pr... 6 mesicu tu je kosa, ze se neda vyjit ven a zbytek bud leje a je vsude bahno a nebo je ukrutne vedro a vlhko a vsichni sedi v klimatizaci. Mame tu blizko park s prolezackama, ale kdyz je teplo tak je tam lidi jak na manifestaci, deti cekaji frontu, aby se mohly 4x zhoupnout. Kdyz prijedeme za nasima do Dablic tak chodime do Dablicaku, kolem rybnicku na hriste a smerem jak jsou gilotiny a nebo do Ladvi do kulinek. Taky u Kauflandu jsou ponici a kolotoce. Uz planuju na leto jak deti vytahnu do divadla a na koncert. V Praze toho mate hromady jen je treba to videt. Moje deti je jim 5 a 3 v zivote nebyly v divadle ani kine, ani ve skolce, protoze na tu nemam stoji 1400 dolaru na jedno dite. Az budu v Praze tak si koupim permici do ZOO je uzasna s detma prolezu detske koutky at se nauci cesky, holky mate tam toho k nezaplaceni. Tady lidi jen pracuji, plati ucty a sedi zalezli doma, protoze blby vstup do zoo ci muzea vyjde na 100 dolaru, chtela jsem vzit deti na brusleni na lede na pohadku, ale kdyz mi vyjelo 600 dolaru za vstupenky ty nejlevnejsi, tak jsem si to rozmyslela. V ZOO deti v zime uvidi 5.5 zvirete, protoze na zimu vsechno odvezou a v muzeu je par kosti apod. Chci vzit deti do Planetaria ve Stromovce, tady nic takoveho neexistuje. Pripadam si tu jak v blbem snu a sveho kanadskeho muze nekdy fakt nenavidim, ze me sem zatahl. Tady zadna kultura neni, kolem me indove, cinani a mexicani, no supr.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.