ehhhh asi jste zaznamenaly, že jsem dala nové téma do pravého sloupečku, je to kvůli tomu, že malá už několik měsíců tak špatně jí, že se zdá poslední dny, že nemusí ani jíst. nechala jsem ji vhyladovět, ale to byla už z toho vybředěná, že byla nervozni, pak si kousla do chlebíku tři čtyři kousnutí (to byla snídaně, svačina a oběd v jednom) a šla spát.. je to horší a horší, není to jen na tchynce, která už do mě hustí snad půl roku, ale je to i moje rozhodnutí. pokud sní za dopoledne dvě čajové lžičky jogurtu, je to normální porce
jenže dr chce jen ze žíly, a dnes jak jsem tam byla, tak se na mě dívala jak na pošahanou matku, říkala, že budu traumatizovat dítě, že vypadá normálně, a že přibírá (přibrala 750 g ale bylo to měřeno na dvou různých vahách - před půl rokem na té normální kojenecké v sedě, dnes po napití čaje na té normální váze). no cítila jsem se fakt blbě, ale když vám dítě tak dlouhou dobu nejí, jste v koncích. teda aspon já jo. už jsme zkoušeli všechno - sedět spolu, nutit, nenutit, hrát si, dvat se z okna, všechno, no nevím. prý má špatné stravovací návyky, no od mala jedla všechno, nevím, kde by mohla špatné stravovací návyky získat. předtím nebyl problém. od října - listopadu to jde z kopce, fakt nic nejí.. ráno nachytám chlebík se sýrem, taveným, na to sýr, nebo šunku, ředkvičky, malá sní plátek šunky, nebo sýru, kousne si do chleba jednou, sní dva plátky ředkvičky a tak je do dvou do odpledne.. kdy sní čtyři lžičky polévky (čajové lžičky) nebo oběda..
Katy, jizva je dobrá, jen je fakt dost vystouplá, pořád ji cítím, ale chodím na laser, byla jsem tam jednou, no nevidím rozdíl, jdu tam zas za týden, nemažu ničím, protože nevím čím. jen váha zůstává potvůrka
tak mě to snad donutí i cvičt
Albři, to je super ta práce! to bys měla fajn, kousek od domu, a je fajn, že už tam znáš lidi! gratulka!!
Mimiku, já to s MMA balím, dnes mi došel svetýrek a kalhoty pro malou (od jiné paní) prý bez vad, našla jsem flek 3x5 cm na předním díle svetříku, a na kalhotech u nohavičky černý flek. snad je to i tou obálku, která byla roztrhlá, tak to může vysvětli flek na kalhotech, ale flek na svetříku od toho těžko může být. paní to zabalila jen do papírové obálky, tak při prothnutí se to zašpinilo, žádná igelitka v obálce nebo tak..
mizím, protože sem poušítm SDH..