No já jsem spíš ženská praktická a lapače prachu nenávidím. Ale moje druhá nevidomá kamarádka má vázičky všude. To já raději něco upeču atd a nebudu utírat prach z váziček, které fakt doma nechci. Ale obrázky na zdi, ty mám. A Venouškův pokojíček bude taky plný obrázků a vymalován samými teplými barvami. Ale to, že dítě leze na židli, to vše člověk slyší. Slyším i to, když si Venoušek ublinkne a to dřív, než vidící zareaguje. A to na pravé ucho slyším hůř.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.