Naprosto souhlasím. Mnoho diskutujících - včetně mě - to rozhodování vždycky vidí jen teoreticky a já doufám, že to nikdy nezažiji v praxi, ale...pracovala jsem s postiženými a ač jsem ani do té doby neodsuzovala ženy, co se rozhodnou pro potrat, zvlášť ze zdravotních důvodů, teď už by mi to vůbec nepřešlo přes ústa. Je to nesmírně náročné - ať už jako povolání nebo mít takové ,,dítě" (těm s kterými jsem pracovala bylo od 17 do cca 30 let).
Jinak pokud někdo bere potrat vysloveně jako antikoncepci, je to už trochu jiná situace a nelíbí se mi to ...ale jsme lidé svobodní, takže tak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.