| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Být… či nebýt?

Verčo děkuji za odkazy na konci článku.Jinak s tebou naprosto souhlasím s tím,že tady v ČR nefunguje pomoc psychologa ani pro matku po potratu,ani pro matku narozeného postiženého dítěte.Bohužel jsem to mohla otestovat na sobě.A věřím,že i díky tomu se nám rozpadá manželství.Nechci tu popisovat čím jsem si musela s malým projít.Ale nikdy se nikdo nezeptal,jak to s manželem zvládáme,nikdo nám nikdy nedal jediný kontakt na odborníky ať už rannou péči, nebo třeba toho psychologa.Asi každý předpokládá,že rodiče,kterým na chodbě jen tak řeknou,no asi vám to dítě umře,to zvládnou v pohodě sami.
Když se kapku odkloním od tématu,pracovala jsem jako ZS a tohle mi vždycky strašně v nemocnici chybělo,pomoc pro pacienta ,který se ocitl v dost špatné psychické situaci.Přitom v každé nemcnici funguje tým klinických psychologů,ale lékaři s nimi neumějí spolupracovat.Bohužel.Pomoc pro rodinu v situaci,kdy žena postoupí potrat pro špatný stav dítěte,nebo když porodí dítě s vážnou vadou by měla být automatická.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.