Josefkam, naprosto souhlasím - "přijmout je takové jaké jsou". Určitě to není lehké. Ale myslím, že je nutné snažit se právě o toto i u zdravých dětí - a ne vždy je to snadné.
Také jsem podstoupila potrat, také po dvouměsíční známosti, i když už jsem byla starší a vlastně jsem se na mimčo cítila. Ale při návštěve dokorky, když mi tu možnost nabídla to bylo najednou tak jednoduché řešení.
Ano, přesně to mi vadí. Že potrat je pro lékaře první volbou. První, co těhotné ženě nabízejí - nebo se na to aspoň ptají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.