právě že ne. S tou vodou jsem je musela skoro přemlouvat, protože už mě to nebavilo a chtěla jsem to m3ít3 za sebou. A nelituji toho, protože jsem za 20 minut porodila. Takže úžasný porod. Kdyby jí nepíchli, tak tam jsem možná ještě pár hodin. S nástřihem je to tak, ža žádná z nás nemůže dopředu určit, zda bude potřeba a odmítat to předem je trochu risk. Když mě šli nastřihnout, tak mi to asi 3x oznámili a pak teprve střihli. O klistýr jsem je taky skoro prosila, protože to ted už asi není obvyklé dělat, ale já ho samozřejmě chtěla,určitě se rodí lépe a komfortněji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.