Zdravím všechny maminky, které jsou nuceny jít občas nakoupit s kočárkem (neřkuli mít k tomu ještě druhé batole či předškoláka).
Občas mám problém projet i s normálním jednomístným kočárkem. Někdy pro úyké uličky, ale mnohem častěji pro palety aj. stojany s "výhodnými" akčními nabídkami a pod. Také mramorem obložený sloup v jednom obchodě poblíž patří mezi "oblíbence".
Ale nejvíc mě mrzí, že už tu všude zrušili v samoobsluhách a supermarketech ty staré pásy u pokladen (myslím s tou přehazovací pákou), všude jsou nové s malým místem pro nákup. Na ty staré mohlo batole vylezt a pomoci dávat nákup do kočárku či zpět do vozíku a nevadilo, když člověk během pár vteřin neměl vše odebrané. Teď fakt nevím, co mám dělat dřív, jestli dávat nákup pod kočárek, uklízet vrácené peníze a to nemluvím o pohledech některých prodavaček, jak je zdržuju že nemůžou pokračovat v markování dalšímu zákazníkovi. Třeba v Tescu jsou sice takové ty poličky z boku, ale nevhodně a dokonce mi jedna pokladní vynadala, ať tam dítě neleze, že to může být ostré atd... Ve vozíku taky být nemůže (neříkám kdyby mělo yabahněné boty, ale třeba v létě v suchých sandálech si myslím je to skoro čistší než pytel s brambory a cibulí, kteý se tam běžně dává)
A taky mě štve, konkrétně v Plusu, že tam nejsou košíky, o průjezdu těmi vjezdy pro vozíky s těmi oranžovými bimbáky, to je skoro o uražení hlavy. Jejich smysl mi uniká.
Jo a úzký průjezd u pokladen mi vadil i v těhotenství, člověk se s pupkem ponořuje do útrob hlubokého vozíku dost obtížně.
Pevné nervy při nákupech!
Předchozí