No ja pro sve deti pouzivala tandem kocarek. Projela jsem dvermi, vsude jsem se vytocila. Nikdy bych si nekoupila dvojity s detmi vedle sebe ten hodne siroky, kde matky treba museji sundavat kola na jedne strane aby projely do obchodu, nebo mit proste jeden kocarek na prochazky a jeden na nakupy nebo nakupovat za pomoci manzela ci nekoho.
Lidi co maji vicercata mivaji mimca v autosedacce v tandemu 2 i 3 za sebou, nosic autosedacek ma velky kosik na nakupy, takze idealni do malla, vystavu apod.
Vsimla jsem si ze nekdy i kdyz prijedu se single kocarem, tak se po me v obchode vice divaji. Az kdyz jsem zkusila v obchode sama pracovat, pochopila jsem proc. Jednak lidi kocarem mohou veci znicit a uspinit, treba odrit pracku, prejet kus na zem spadleho obleceni a to se pak stava neprodejne a hlavne lidi hodne kradou a do kocaru se ledaccos skryje.
Asi si kazda maminka musi ujasnit zivotni styl a podle toho nakoupit kocar, ja osobne mam 4. Nejvetsi Dorjan Danny Sport je v obyvaku, golfac za dverma, tandem a single je slozeny pod igelitovym pytlem na balkone. Podle toho co delam beru kocar. Zabere to trosku vice mista, ale nemam kocarkovy syndrom.
Předchozí