syn se hodně podobá vaší holčičce. HROOZNE rád jí, taky už od miminky, taky jsem musela kontrolovat kojení. Na rozdíl od vaší holčičky sní všechno, i ovoce, zeleninu, maso, cokoliv mu dám. Má rád sladké, slané ,kyselé.....všechno. jedl by pořád a dost a taky snadno přibírá. Dlouho jsem váhala, ale už jsem taky začala zasahovat. Vyřešila jsem to tak, že jsem mu vysvětlila, že nejde o to, JAK VYPADÁ, ale že chci, aby byl ZDRAVÝ. vysvětlila jsem mu, jaké nemoci a potíže se pojí s nadváhou a přecpáváním a takhle mu to vždycky připomínám. Snažím s emu neustále vysvětlovat, že člověk nesmí jíst ani málo ani moc, ale tak akorát a tak pestře , aby tělo dobře fungovalo . Taky jsem mu řekla, že nevadí, když bude mít pár kilo nadváhu, pokud bude pohyblivý. Opravdu si myslím, že to tak je. Lepší dítě s pár kily navíc, které se hýbe, než hubeňour, co toho moc nenasportuje. Takže se hýbe, plave, chodíme ven, turistika, kolo, brusle...baví ho to, sílu má a nestoná...Prostě bych nezdůrazňovala vzhled ale důležitost zdraví - jít přesně akorát. Vaše holčička nejvíc se totiž bude klukům líbit zdravá, spokojená, vyrovnaná a veselá - bez ohledu na to, jestli kulatější nebo hubená.