| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,nějak jsem sem dlouho nenakoukla ~f~

Ale venku už máme krásně a co takhle se sejít někdy na hřišti v Králováku, případně vyrazit na hřiště k medvědům? :-)

No a chtěla bych vás tu požádat o takovou laskavost. Od příštího týdne kyždý týden v úterý od 18.00 a v pátek od 19.00 povedu ve Fitness Tyran lekce Pilates.
Takže když by si někdo chtěl přijít zacvičit, zpevnit se a něco pro sebe udělat, klidně přijdte :-)
A pak bych vás ráda požádala, jestli byste prosím někdo nepřišel alespon na pár hodin zezačátku, než se mi to tam nějak rozjede a udělá se nějaká pravidelná klientela. Oni tam totiž Pilates neměli a tak se dá očekávat, že by třeba zezačátku přišel jeden/dva lidi a ty by pak zase mohlo odradit, že by tam byli sami ~d~

Tak prosím, prosím ~g~

Jednorázový vstup je prý za 100,- a pernamentka na půl roku, kde je snad 20(nebo 10? ted si nejsem jistá) hodinových vstupů na cokoliv (sauna, posilovna, sponning atd.) stojí tolik, že pak jeden vstup vyjde 75. Ovšem tato permice je přenosná, takže se dá koupit klidně i s někým napůl a chodit na ni spolu, nebo ji půjčovat manželovi... Myslím že to je celkem výhodné.

Já to tam nedělám pro peníze, tady podle mé smlouvy se skutečně vydělat nedá, ale kdo mě tu znáte, tak víte, že mě tyhle věci prostě baví ~d~:-)

Takže od 14.4. každé úterý a pátek si přijdte se mnou zacvičit :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.