Chtěla bych se zeptat : Jsem ve zkušební době, která mi končí za 14 dní a již měsíc marodím. Mám neschopenku (jsem těhotná,ale v práci to neví), kterou ještě nemám ukončenou a přesto mi nyní firma zaslala výpověď. Jak je to možné? MOhou mne vyhodit v době nemoci, nebo mi podnik musí platit do té doby,než mi bude ukončena neschopenka? (pracovní smlouvu jsem měla uzavřenou na dobu jednoho roku) Moc prosím o radu.Nevím co dál. Moc děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.