No vidíš, tys ten pořad sledovala náhodně... a divíš se, že tolik lidí ho fakt nesledovalo ;o) KDyby si manžel zrovna pustil televizi k jídlu (jeho milý zvyk, který mě dohání k šílenství - usedne ke stolu, pustí televizi a během těch deseti minut, než se nají, se většinou stihne na každý ze čtyř našich programů podívat aspoň třikrát, jestli tam teď už opravdu není něco koukatelného ;o) ), tak bych se na něj taky podívala. Takhle jsem po něm ani nevdechla, i když jsem o něm věděla předem. :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.