Přidat odpověď
Mila Zorko,
neda mi to a pripojim se k diskusi, ktera mne samotne velmi pomohla. Napady, muz varici (nedovedu si u nas predstavit, trochu zavidim) a podobne. Mam trochu pocit, ze jsi unavena - znam to velmi dobre. Napriklad "Jak krtek uzdravil mysku" znam nazpamet a obrazky z knizek "Kolo kolo mlynske" nebo "Hali beli" bych snad take popsala bez jedine chyby. Dale malovani, behani venku, nakupovani s tim, ze jednim okem hlidam Verunku, jestli se na ni nekaci nejaky vesak nebo na sebe nestrhava nejakou hodne tezkou potravinu. Kdyz byla miminko, bala jsem se od ni odejit, aby se nahodou neco nestalo. I ted pri odchodu upozornim manzela, at ji nenechava samotnou, hlavne ne k oknu a podobne... Kdyz o vikendu Verunka usne, vetsinou odchazim. Jdu na prochazku, po obchodech nebo s kamaradkou na kavu nebo se donutim jit cvicit. Pomuze to, ver mi, uvidis, ze pak Te bude kazdy den s Tvoji holcickou vic tesit. Prosim vsechny o dalsi namety, jak zapojit muze do domacnosti. Musim "nahlasit", ze otazka "mohl bys mi to podat" opravdu nefunguje, lepsi je vazne "prosim te, podej mi to". Ahoj, Jitka.
Předchozí