Autorko, řpeji hodně štěstí!!určitě to nic nebude! Já si nahmatala jakousi bulku asi rok zpátky , ale pak najednou zmizla.Byla jsem taky pěkně vyděšená, určitě to bud eněco podobného, asi nějaká cysta nebo nebo něco. držím palce!!!dej určitě vědět, že jsi v pořádku!!!
Ad Bůh- přesně jak bylo napsané výš, každý máme svoji víru, můžeme věřit v jakéhosi Boha, nebo něco nadpřirozeného co tady řídí svět, správný křesťan není jen ten co lítá 5 krát týdně do kostela, co znám babky od nás z vesnice, tak ty jsou nejhorší, nedivím se, že chodí na zpověď, mají se teda z čeho zpovídat, jen pomlouvají, drbají, myslí si, že tím, že vlezou do kostela, jsou očištěné
neříkám, že je takový každý kdo chodí do kostela, ale 90% ano.Nemoci nejsou žádné tresty, všechno má svůj význam, jestli podle Natanely jsou nemoci za hříchy, pak je její Bůh tyran!!!! Ten můj takový není! Třeba jako naše sousedka, která moji babi seřvala, že kope ve svátek do země a dělá na zahradě, asi by se ten "její" Bůh zlobil na ni, ten můj má opravdu jiné straosti než trestat lidi za to, že koupou ve svátek na zahradě.Já tuhle víru nechápu a ani chápat nechci.Tak jako křesťané ve středověku na těch nejvyšších postech- jen trestali lidi, pálili je, víra má být přece dobrá a ne když se nám někdo nehodí a chová se jinak, tak ho upálíme!!!Já tuhle víru opravdu ráda nemám