Mám zkušenost z minulého týdne...v pondělí,na prevenci se mě gynekolog najednou zeptal,jak dlouho nekojím - řekla jsem, že to bude v létě rok - prohmatal mi prsa a suše mi sdělil, že v prsu mám bulku, cca 2cm! Prý to může být zvětšený mlékovod, cysta, ale taky ne.. Vypsal papír a ať se objednám na Zelený pruh na sono. Vyšla jsem z ordinace jak opařená. Příšerný přístup, šílený strach. Druhý den jsem se objednala,dle toho co jsem jim přečetla mě pozvali hned na čtvrtek, což mě ještě víc vyděsilo. Nevím, zda byly horší ty 3 dny čekání, nebo pak těch 10minut svlečená v kabince čekající až na mě přijde řada..Měla jsem štěstí, absolutně nic mi nenašli, skoro se na mě dívali jak na blázna a moc je zajímalo kolik že je mému lékaři let. Teď vím, že momentálně mám prsa OK, jen nevím, zda je to adekvátní tomu, co jsem si předtím prožila..přemýšlím že začnu hledat jiného gynekologa..nic nezanedbal, spletl se v diagnoze...přespřílišná pečlivost nebo hon za body? Byl tak suverénní a jistý si svou diagnozou....
Předchozí