| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Život je boj

Taky bych byla ráda za dr., který mě pro jistotu pošle na vyšetření, když něco najde, radši 10x jít někam "zbytečně" než něco zanedbat.
Mám taky nedávnou zkušenost s bulkou, autorku úplně chápu, taky jsem hned myslela na nejhorší. Sice kojím, tak jsem si napřed říkala, že to bude něco co s tím souvisí, ale radši jsem šla na gyndu, dr. mi napsal okamžitě doporučení na UTZ. Objednali mě za 14 dní, to jsem myslela, že zešílím, tak jsem si našla přes net mamo centrum na Zeleném pruhu, kde mi dali termín za 3 dny (při nálezu v prsu mají myslím standard objednávat do 5-ti dnů). Naštěstí to opravdu nic nebylo, jenom rozšířený mlékovod. Jsem moc ráda, že jsem tam šla a půl roku po ukončení kojení půjdu znovu, radši za to dám ty 300, než něco zanedbat.
Moc držím palce, ať to nic není!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.