také před pár lety jsem si objevila takovou tvrdou kuličku mezi podpažím a prsem, blíž k prsu. To mi bylo něco málo přes 20 let. Dr. mne poslala na UZ, naštěstí to dopadlo dobře. Prý se to stává např. po nějaké prodělané viroze a třeba za rok to zmizí. Mně to nezmizelo, posunulo se to více k prsu a malinko se to zvětšilo a to tenkrát v zápise bylo, že je to cca 1 cm velké. Bych řekla, že několikrát ročně, občas i více často si to prohmatávám a říkám si "co kdyby". teď mám 10 měsíčního synka. Ale radši tomu nepropadám. Říkám si, že jsem slyšela, že ta špatná bulka je více na povrchu a je tvrdá a nehybná, já ji mám více v žlázách a mohu s ní trošku pohybovat. Je mi líto, že se tu rozjela náboženská diskuze, kdy jistá paní je přesvědčená, že s vírou je člověk nesmrtelný a svým způsobem mi přijde, že se do vás pustila, že asi špatně věříte nebo málo či více, jinak byste byla naprosto zdravá. Já vám i všem, kterých se toto čekání týká, přeji mnoho štěstí, hlavně to zdraví a hodně klidu při čekání na výsledky a boží požehnání. Až pujdu za chvilku spinkat, tak se za vás pomodlím ať to dopadne pro vás dobře.
Předchozí