| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Život je boj

To, ze zivot je boj jsem tady pcca pred 2lety psala taky.
Jsem prikladem boje se zivotem.Bojuju stale.
Rakovina me postihla ve 35letech, nejmladsimu nebyl ani rok.A zrejme uz jsem ji mela par tydnu po jeho narozeni.
Ze dne na den sok, hned chemoterapie, operace, zase chemo a pak ozareni.Ted hormonalni lecba...jeste cca 4roky.
Ale ziju!!!A doufam, ze jeste dlouho budu.Ne kazdy den je svetly a pozitivni, jsou i dost spatne dny.
Jenze to je prave ten BOJ!!!
Hodne zdravi!!!!Uz to pro me neni fraze, ale realita a uprimne prani!!!
A Boha do toho vubec netaham.Pro me je to ztrata casu.Verim predevsim v sebe, v zivot, ve sve deti a rodinu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.