Přidat odpověď
Ahoj holky, jsem tu po delsi odmlce a koho tu nevidim, Vivika. Je mi moc lito, co tu ctu a preju, aby byla brzo spravna diagnoza a vse se resilo. Nejak mi to ale neladi, to, ze neslysi by jsi prece poznala, dite nereaguje na tvuj hlas, zira ti na pusu, televizi si dava na max., neopakuje detske pisnicky, mluvi si jenom neco pro sebe, celkove komunikuje jinak nez vrstevnici...ja nevim, nevim...leda ze by mu to zacalo teprve nedavno, ale v takovem pripade si dite stezuje, ze neslysi...My jsme cca pred pul rokem meli problemy s neslysenim u Jonase, jemu staci mit zanet str. ucha ci osklivou rymu a pak treba mesic neslysi. To ale okamzite pozname, protoze tu rve televize, nevnima a neslysi moje pokyny, neslysi, kdyz na neho trener neco vola...ja jsem z toho byla na nervy, ale dali jsme tomu cas a vse se zase vratilo do normalu. Jednou se mu to stalo v Cr, zase po zanetu str.ucha a doktorka na usnim mu to nejakym foukatkem uvolnila. Tady nic takoveho nedelaji, jak ja byla vztekla... Po plavani mu kapneme vysusovaci kapky do usi. Plavec z neho nebude, to je jasny, tu hlavu ma citlivou po me, ale pro me je priorita, aby umel spravne plavat, potapet se atd. Vetsinu leta jsme u vody nebo na vode. Tobias s tim mluvenim teda nic moc, spatne vyslovuje a byt v Cr, tak uz jsem s nim davno na logopedii. Je strasne palicaty a nenecha si poradit.
Jinak jsme zdravi, mame se fajn a tesime se na leto.
Předchozí