Začíná mě mrzet, že jsem se vůbec k problému vyšetřování prsou vyjádřila...jen jsem napsala svoje pocity, týden starý zážitek...nemyslím si, že jsem přecitlivělá na sdělování diagnozy, taky už toho mám dost za sebou, samozřejmě nejsem blázen a jsem šťastná že se lékař mýlil a jeho nález se nepotvrdil. V prsou není momentálně díky Bohu absolutně nic, co by tam nemělo být.Chodím k němu asi 5 let, nikdy mi prsa nevyšetřoval. Teď ano, zhruba po 10 vteřinách bez sebemenšího zaváhání mi oznámil nález velký 2cm. Chápu že rozšířené mlékovody i cysty se mohou objevovat a mizet, ovšem že by se to stalo během 3 dnů mi připadá poněkud mimo realitu. Vyšetření na specializovaném pracovišti začalo otázkou, kde si hmatáte bulku, přičemž moje odpověď zněla, že si žádnou nehmatám, i když se prsa snažím sama si vyšetřovat, navíc za ty 3 dny jsem si inkriminované místo prohmatala opravdu nesčetněkrát...Navíc mi bylo vysvětleno, že při vyšetření bych měla stát, s rukama zvednutýma za hlavou...já přitom seděla na židli, ruce v klíně...ale na tom už nesejde, stejně mě tu zase roznesete na kopytech...
Předchozí