můj syn se narodil 1.8.98 (o pět týdnů dříve než jsem měla termin porodu) a na Vánoce - v jeho čtyřech měsících už měl první dva zoubky. Projevy měl podobné jako Vaše holčička (velké slinění, ručičky do pusinky a poplakávání). Všechny to hodně překvapilo, i mě samotnou, protože dcera (15) měla první zub až v 10 měsících. Každé dítě je ale jiné, a tak Vám přeji, aby to Vaše bylo hodně zdravé, ať už se mu první zoubek vyklube zítra nebo až za pár měsíců. Zdraví Iva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.