Ahoj, tak teď už se musím zastat Monty. Pročítám si tady diskuse, protože za týden jedu do Chorvatska autem sama s dětima (13 let a 10 měsíců)a s tak malým prckem jsem ještě tak daleko nejela, tak chci pochytat nějaké zkušenosti. Hlavně ohledně cesty, protože tam na nás bude čekat manžel a zpět už pojedeme s ním. Druhé dítě si už docela prožívám, ale nevidím nic špatného na tom si od dětí odpočnout. Prvního syna mně docela často hlídaly babičky a na první zahraniční dovolenou jsem s ním jela až ve dvou letech. Myslím, že to není sobectví, ale odpočinek bez dětí je super, ikdyž je člověku po nich brzo smutno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.