rosali nepohodlí pro nosiče klokanky je jen jedna strana mince, nepohodlí pro dítě je strana druhá, obě jdou ruku v ruce. zkus šátek nebo ergonomické nosítko, moc doporučuju, já se bez šátku neobejdu.
jinak já osobně nemám problém s cestováním (to už píšu obecně, jen jsem to lípla pod tebe) a dětmi, ale je v tom daleko víc faktorů. ne každé dítě je cestovatel a snáší změny dobře. nebála bych se ani výletu k moři s kojencem, ale musela bych dopředu vědět kam jedu, kde budeme spát, jak je to tam se stínem, hygienou... no a pak samozřejmě dodržovat urč.zásady, třeba to že i ve stínu se lze spálit apod.
s dcerou jsme jezdili hodně, ne sice do zahraničí ale třeba k rodičům apod, je velmi společenská, cestovatelský typ, cesty autem prospala... s ní to šlo bez problémů. naopak dvojčata moc na cestování nejsou, v autě spíš řvou, zabavit se nenechají, nejsou rádi omezení v autosedačce po dlouhou dobu. proto cestování s nimi omezujeme na nutné vzdálenosti, k rodičům 400km daleko zatím nejedeme protože pro dvojky je to zatím spíš utrpení.
Předchozí