A mimochodem si nevidíš do úst... protože jsi proti nám všem použila to co mi teď vytýkáš.. a to jest "osobní výlev" neb jsi nás všechny do kupy označila za "neschopné matky" a navíc za ty co "psychicky týrají své děti" namísto aby je praštili rákoskou... takže buď řekni A nebo řekni B.... a nebo radši neříkej nic....
Máslo na hlavě rozhodně nemám... mám doma jeden exemplář hodného a poslušného dítěte a jeden exemplář vzteklouna... a zvláštní je že jsem na oba použila stejné výchovné metody....
Víš co...skoč si do parku pro proutek a zkus nás tady všechny "štípnout" jak jsme bekané že jsme ti vynadaly
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.