| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anek...a o tom to je. Děti dnes nejsou vychovávány v nevědomosti a tak musí i umět nést následky za své činy v tomto ohledu.

Taky mám příbuznou, která má syna, kdy ve věku jeho 17 let byla postavena do situace, že on čeká s nějakou mladou dívkou dítko. Těhotenství se potvrdilo a po narození se udělaly i testy pro potvrzení otcovství, které byly pozitivní vůči jejímu synovi.
On taky osočoval, že za to nemůže protože bla bla bla.... Dítě nechtěl apod. Jenže dívka měla hodnou maminku a dobré rodinné zázemí. Takže dcerku vychovává za pomocí maminky. Zatímco maminka mladého pána platila alíky dokud si nezačal sám vydělávat. Když spadla povinnost placení na něj, tak samozřejmě neplatí a čeká co bude. O dítě se nezajímá, je mu to jedno. Jeho máma (tedy toho kluka) si občas svou vnučku půjčuje, aby nestratila kontakt, ale to je tak všechno.

Potažmo i já byla mladá a není to tak dlouho co mi bylo sedmnáct. Žila jsem sexuálním životem a myslela na důsledky, nespoléhala na druhého, že on se postará. Udržovala jsem si v tomto ohledu zdravý rozum. Rodiče mi neustále opakovali, ať si dám pozor, protože pak musím nést odpovědnost. Má obezřetnost pak došla až tak daleko, že později už žebrali o vnoučata ~t~

Takže odpovědnost je na každém z nás. A pokud se mužská část populace cítí diskriminována v ohledu, že nemohou kecat ženě do toho, zda si dítě nechá, nechť si laskavě na svého pána v trenkách dávají dobrý pozor a používají i oni ochranu, pak bude hej a nebude se na co vymlouvat a lamentovat nad nemožností donutit ženu k potratu~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.