já mezi tím rozdíl nedělám, protože v obou případech jde o člověka myslícího a cítícího, který je hozen někam bez jakékoliv možnosti to ovlivnit. To je jako omluva, že teď se mi to teda nehodí, tak tohle dítě já nechci, a pak až se mi to hodit bude, tak ty děti já budu chtít? Až bude ta správná doba a ta správná žena?Každá soudná ženská si řekne, že tenhle chlap se v krizové situaci zachoval takhle a kde je záruka, že se podobně nezachová znovu? Nebo ty by sis vzala takového chlapa a měla s ním děti bez jediné jiskřičky pochybností? Já ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.