Celý den uvažuji co dělat. Já být v kůži tý dívčiny, asi bych přistoupila na potrat (piši to jaka matka dvou dětí). Nebo bych přijala jednorázově větší obnos peněz a otce bych neuvedla do rodného listu.
Proč s ní šel, protože byl opilý, chtěl si zašu... a po několikátem pivu je každá princezna, prostě je to de..l.
Na druhou stranu dotyčná slečna taky není zrovna vzor ctnosti. V tomhle si nemají co vyčítat.
Jsme naprosto normální rodina, myslím si že nejsme maloměťáci, určitě ne zbohatlíci. Rodina dívčiny, co já pamatuji, žije v domě pro neplatiče, nikdo nepracuje, děti nechodí do školy. Fakt se mi je nechce sponzorovat.
Zrušit styky s bratrem, nevím proč. Jeho chování se mi nelíbí, ale kdo z vás v 18 letech neměl nezávazný sex.
Zkusím navrhnout adopci ( dokonce bych byla ráda, kdybych se mohla o dítě postarat sama, ale to asi nelze), ale tuším, že na to dívka nepřistoupí.
Fakt nechci tutlat skandál, jen se mi to zdá celkově nespravedlivé, a celkově výhodné pouze pro rodinu dívky. Určitě budu svého potencionálního příbuzného podporovat, ale nehodlám živit flákajcí se matku. Navíc to není skandál, jen nehorázná blbost.