| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jste moc hodný holky, hezky se to čte. Okolo flašky už chodím od 11, ale jsem Angličan, nepiju před večerem, ovšem dopadne to tak.

Nejhorší je, že si myslím, že je to ve mě. není to v pracovním výkonu, protože tu práci by tam ošolíchal každej medvěd, jsem asi divná.

A co mi řekla?

No ona mi nic neřekla, ona zašla za šéfem na hodinovej pokec ve středu,o němž mi řekla, že jen tak kecali, pak udělala kus mé práce za mými zády(nehořela rp. byla před termínem) a když jsem jí psala textovku, co jako , vole, má bejt, tak nereagovala.
Mě tam nechali dostrážit maják (formální šéfová měla dovolenou dodneška) a ráno byly papíry připravený na stole.

Hvězdu jsem neměla tu čest políbit na rozloučenou. Nicméně cítila jsem to v kostech, zhruba po té středě přestaly chodit doručenky mých virtuálních reportů a včera mi nešel vzdálenej přístup do firemního portálu, takže to bylo jasný.

Alespoň, že jsem zachovala tvář a nepropadla koktání:"dyk jsem ale chytrá"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.