Dobrý večer,
tak díky za podporu...už je mi to taky jasné, že to se školkama bude boj! Navíc tím, jak Harmonie staví jeden projekt za druhým a předpokládám, že se budou stěhovat hlavně mladé rodiny, tak se situace ještě zahustí. V MŠ Drašarova, kam se hlásíme, se vydávají protokoly zítra, chystáme se tam. Počítám, že syna nevzali, protože jsem chtěla nástup až v zimě. A já ani zatím nevím, kdy se budeme stěhovat
Takže zřejmě půl roku bude na střídačku doma s bráchou nebo ho budeme vozit do Prahy, kam teď chodí. Snad ten další rok 2010-2011, bude mu necelých 5, ho vezmou... Ovšem jestli mi nevezmou toho mladšího, v říjnu 2010 mu budou 3, tak se asi zblázním
) Jsem doma na MD už 4.rok, teď sice trošku pracuju z domova a snažíme se být hodně s dětma někde po akcích a výletech, ale stejně mi z toho hrabe.
Nedávno jsem se na Rodině začetla do nějaké diskuse o školkách, o kritériích přijímání, proč se neotvírají nové, atd. a docela jsem byla v šoku. Jsem ráda, že máme teď v Praze takové štěstí, ani jsem si toho dost nevážila. Bohužel v Berouně do toho taky vlítneme:-(
A Vando, vy se máte přestěhovat teď v létě?
Hodně štěstí
Hanka